Home Live Vritet

Live : vritet

GUXIMI PËR TA KUNDËRSHTUAR AMERIKËN – Debat Plus me Ermal Pandurin

0
GUXIMI PËR TA KUNDËRSHTUAR AMERIKËN – Debat Plus me Ermal Pandurin
GUXIMI PËR TA KUNDËRSHTUAR AMERIKËN - Debat Plus me Ermal Pandurin Arbër Rexhaj – LVV Astrit Gashi – Analist Dibran Hoxha – Analist Dardan Gashi – Analist #debatplus #rtvdukagjini

VENDIMET E “RËNDA” TË KURTIT – Debat Plus me Ermal Pandurin

0
VENDIMET E “RËNDA” TË KURTIT – Debat Plus me Ermal Pandurin
VENDIMET E “RËNDA” TË KURTIT - Debat Plus me Ermal Pandurin Ardian Gjini - Nënkryetar i AAK-së Imer Mushkolaj – Analist Ylli Hoxha – Analist Visar Ymeri – Analist Astrit Gashi – Analist #debatplus #rtvdukagjini

Mehmetaj ngritet në këmbë në Debat Plus: Nexhmedin Spahiu nuk ka...

0
Mehmetaj ngritet në këmbë në Debat Plus: Nexhmedin Spahiu nuk ka doktoraturë, kjo është CV-ja e tij
Vazhdon përplasja edhe sonte, Lirim Mehmetaj ngritet në këmbë në Debat Plus: Nexhmedin Spahiu nuk ka doktoraturë, kjo është CV-ja e tij

MES KOMBIT DHE FESË – Debat Plus me Ermal Pandurin

0
MES KOMBIT DHE FESË  – Debat Plus me Ermal Pandurin
MES KOMBIT DHE FESË - Debat Plus me Ermal Pandurin Enes Goga – Kryeimam i KBI-së në Pejë #debatplus #rtvdukagjini

ASOCIACIONI, ZGJIDHJE APO ZGJEDHJE – Debat Plus me Ermal Pandurin

0
ASOCIACIONI, ZGJIDHJE APO ZGJEDHJE – Debat Plus me Ermal Pandurin
ASOCIACIONI, ZGJIDHJE APO ZGJEDHJE - Debat Plus me Ermal Pandurin Imer Mushkolaj – Analist Ylli Hoxha – Analist Lirim Mehmetaj – Analist Astrit Gashi – Analist Dibran Hoxha – Analist #debatplus #rtvdukagjini

HIDHËRIMI AMERIKAN ME KURTIN – Debat Plus me Ermal Pandurin

0
HIDHËRIMI AMERIKAN ME KURTIN – Debat Plus me Ermal Pandurin
HIDHËRIMI AMERIKAN ME KURTIN - Debat Plus me Ermal Pandurin Imer Mushkolaj – Analist Lirim Mehmetaj – Analist Visar Ymeri – Analist Astrit Gashi – Analist Dibran Hoxha – Analist #debatplus

ERA ZGJEDHJE – Debat Plus me Ermal Pandurin

0
ERA ZGJEDHJE  – Debat Plus me Ermal Pandurin
ERA ZGJEDHJE - Debat Plus me Ermal Pandurin Teutë Rrusta – PSD Lirim Mehmetaj – Analist Dibran Hoxha – Analist Astrit Gashi – Analist Ylli Hoxha – Analist #debatplus #rtvdukagjini

“JO NEGOCIATA, VETËVENDOSJE” NË BRUKSEL – Debat Plus me Ermal Pandurin

0
“JO NEGOCIATA, VETËVENDOSJE” NË BRUKSEL – Debat Plus me Ermal Pandurin
“JO NEGOCIATA, VETËVENDOSJE” NË BRUKSEL - Debat Plus me Ermal Pandurin Astrit Gashi – Analist Dibran Hoxha – Analist Dardan Gashi – Analist Imer Mushkolaj – Analist Ylli Hoxha – Analist #debatplus

“ALEANCAT” KUNDËR KURTIT – Debat Plus me Ermal Pandurin

0
“ALEANCAT” KUNDËR KURTIT – Debat Plus me Ermal Pandurin
“ALEANCAT” KUNDËR KURTIT - Debat Plus me Ermal Pandurin Shemsedin Dreshaj – AAK Pal Lekaj – AAK Dardan Gashi – Analist Ylli Hoxha – Analist Lirim Mehmetaj – Analist #debatplus #rtvdukagjini

FRONTI I LIMAJT – Debat Plus me Ermal Pandurin

0
FRONTI I LIMAJT  – Debat Plus me Ermal Pandurin
FRONTI I LIMAJT - Debat Plus me Ermal Pandurin Fatmir Limaj – Kryetar i Nismës Socialdemokrate #rtvdukagjini #debatplus

“GOZHDIMI” AMERIKAN – Debat Plus me Ermal Pandurin

0
“GOZHDIMI” AMERIKAN – Debat Plus me Ermal Pandurin
“Gozhdimi” Amerikan - Debat Plus me Ermal Pandurin Rashit Qalaj - PDK Hajdar Beqa - PDK Lirim Mehmetaj - Analist Ylli Hoxha - Analist Astrit Gashi - Analist #debatplus

(PA)SIGURIA E KOSOVËS – Debat Plus me Ermal Pandurin.

0
(PA)SIGURIA E KOSOVËS – Debat Plus me Ermal Pandurin.
(PA)SIGURIA E KOSOVËS - Debat Plus me Ermal Pandurin Ejup Maqedonci – Ministër i Mbrojtjes #debatplus #tvdukagjini