Home Live Rike roci

Live : rike roci

“Je i paburrë”, debat i ashpër mes Meritonit dhe Romeos –...

0
“Je i paburrë”, debat i ashpër mes Meritonit dhe Romeos – Colossal Brother Albania VIP 3
Big Brother Albania VIP 3, një ndër formatet më të suksesshëm të Reality Show, një krijim i De Mol nën pronësinë e Banijay Rights, vjen në sezonin e tij të tretë në Shqipëri, pas suksesit të mëparshëm, prodhuar nga Top Channel. Personazhe e karaktere të njohur e të dashur të jetës sonë janë zgjedhur me…

“E shikon si e kanë bazën ato”/ Grupi i Heidit debat...

0
“E shikon si e kanë bazën ato”/ Grupi i Heidit debat gjatë ndërtimit të kullës: Sa acarues – BBV 3
Big Brother Albania VIP 3, një ndër formatet më të suksesshëm të Reality Show, një krijim i De Mol nën pronësinë e Banijay Rights, vjen në sezonin e tij të tretë në Shqipëri, pas suksesit të mëparshëm, prodhuar nga Top Channel. Personazhe e karaktere të njohur e të dashur të jetës sonë janë zgjedhur me…

“Në tualet po mendoj për ty që të lirohem”, debat mes...

0
“Në tualet po mendoj për ty që të lirohem”, debat mes Julit dhe Heidit – Elephantine Brother VIP 3
Big Brother Albania VIP 3, një ndër formatet më të suksesshëm të Reality Show, një krijim i De Mol nën pronësinë e Banijay Rights, vjen në sezonin e tij të tretë në Shqipëri, pas suksesit të mëparshëm, prodhuar nga Top Channel. Personazhe e karaktere të njohur e të dashur të jetës sonë janë zgjedhur me…

“Si çaktivizohen burrat?”/ Debat i ashpër mes Romeos dhe Eglas: Qaj...

0
“Si çaktivizohen burrat?”/ Debat i ashpër mes Romeos dhe Eglas: Qaj pak… – Gigantic Brother VIP 3
Big Brother Albania VIP 3, një ndër formatet më të suksesshëm të Reality Show, një krijim i De Mol nën pronësinë e Banijay Rights, vjen në sezonin e tij të tretë në Shqipëri, pas suksesit të mëparshëm, prodhuar nga Top Channel. Personazhe e karaktere të njohur e të dashur të jetës sonë janë zgjedhur me…

“Më mirë t’i prekim njerëzit tek mbathjet sesa…”, debat mes Heidit...

0
“Më mirë t’i prekim njerëzit tek mbathjet sesa…”, debat mes Heidit dhe Françeskës – BBV 3
Big Brother Albania VIP 3, një ndër formatet më të suksesshëm të Reality Show, një krijim i De Mol nën pronësinë e Banijay Rights, vjen në sezonin e tij të tretë në Shqipëri, pas suksesit të mëparshëm, prodhuar nga Top Channel. Personazhe e karaktere të njohur e të dashur të jetës sonë janë zgjedhur me…

“Supermario…”/ Debat i ashpër mes djemve, Romeo i ngul sytë Meritonit:...

0
“Supermario…”/ Debat i ashpër mes djemve, Romeo i ngul sytë Meritonit: Mos përmend familjen- BBV 3
Big Brother Albania VIP 3, një ndër formatet më të suksesshëm të Reality Show, një krijim i De Mol nën pronësinë e Banijay Rights, vjen në sezonin e tij të tretë në Shqipëri, pas suksesit të mëparshëm, prodhuar nga Top Channel. Personazhe e karaktere të njohur e të dashur të jetës sonë janë zgjedhur me…

“Je totalisht dobët”, debat dhe ironi mes Eglës dhe Ilnisës –...

0
“Je totalisht dobët”, debat dhe ironi mes Eglës dhe Ilnisës – Gargantuan Brother Albania VIP 3
Big Brother Albania VIP 3, një ndër formatet më të suksesshëm të Reality Show, një krijim i De Mol nën pronësinë e Banijay Rights, vjen në sezonin e tij të tretë në Shqipëri, pas suksesit të mëparshëm, prodhuar nga Top Channel. Personazhe e karaktere të njohur e të dashur të jetës sonë janë zgjedhur me…

“Për lojën s’të respektoj fare!”/ Debat i ashpër mes Julit dhe...

0
“Për lojën s’të respektoj fare!”/ Debat i ashpër mes Julit dhe Romeos – Huge Brother VIP 3
Big Brother Albania VIP 3, një ndër formatet më të suksesshëm të Reality Show, një krijim i De Mol nën pronësinë e Banijay Rights, vjen në sezonin e tij të tretë në Shqipëri, pas suksesit të mëparshëm, prodhuar nga Top Channel. Personazhe e karaktere të njohur e të dashur të jetës sonë janë zgjedhur me…

“E dashura jo ka flirtuar me mua”/ Meritoni debat me Romeon...

0
“E dashura jo ka flirtuar me mua”/ Meritoni debat me Romeon – Tall Brother Albania VIP 3
Big Brother Albania VIP 3, një ndër formatet më të suksesshëm të Reality Show, një krijim i De Mol nën pronësinë e Banijay Rights, vjen në sezonin e tij të tretë në Shqipëri, pas suksesit të mëparshëm, prodhuar nga Top Channel. Personazhe e karaktere të njohur e të dashur të jetës sonë janë zgjedhur me…

“Nuk e dija për hallvën”/ Debat Romeo-Juli: Ti përdor gjithçka –...

0
“Nuk e dija për hallvën”/ Debat Romeo-Juli: Ti përdor gjithçka – Huge Brother Albania VIP 3
Big Brother Albania VIP 3, një ndër formatet më të suksesshëm të Reality Show, një krijim i De Mol nën pronësinë e Banijay Rights, vjen në sezonin e tij të tretë në Shqipëri, pas suksesit të mëparshëm, prodhuar nga Top Channel. Personazhe e karaktere të njohur e të dashur të jetës sonë janë zgjedhur me…

“Debat me mua mos hap”/ Heidi- Françeskës: Bëj provokime me lezet,...

0
“Debat me mua mos hap”/ Heidi- Françeskës: Bëj provokime me lezet, me mua e ke prishur… – BBV 3
Big Brother Albania VIP 3, një ndër formatet më të suksesshëm të Reality Show, një krijim i De Mol nën pronësinë e Banijay Rights, vjen në sezonin e tij të tretë në Shqipëri, pas suksesit të mëparshëm, prodhuar nga Top Channel. Personazhe e karaktere të njohur e të dashur të jetës sonë janë zgjedhur me…

“Doje s*ks tresh sot në mëngjes?”/ Debat i agravuar mes Ilnisës...

0
“Doje s*ks tresh sot në mëngjes?”/ Debat i agravuar mes Ilnisës dhe Ledjonës: Ja nëna që… – BBV 3
Big Brother Albania VIP 3, një ndër formatet më të suksesshëm të Reality Show, një krijim i De Mol nën pronësinë e Banijay Rights, vjen në sezonin e tij të tretë në Shqipëri, pas suksesit të mëparshëm, prodhuar nga Top Channel. Personazhe e karaktere të njohur e të dashur të jetës sonë janë zgjedhur me…

“Pabesi!”/ Meritoni dhe Romeo sërish në debat: Thotë fjalën e fundit…...

0
“Pabesi!”/ Meritoni dhe Romeo sërish në debat: Thotë fjalën e fundit… – Gargantuan Brother VIP 3
Big Brother Albania VIP 3, një ndër formatet më të suksesshëm të Reality Show, një krijim i De Mol nën pronësinë e Banijay Rights, vjen në sezonin e tij të tretë në Shqipëri, pas suksesit të mëparshëm, prodhuar nga Top Channel. Personazhe e karaktere të njohur e të dashur të jetës sonë janë zgjedhur me…

“Ka frikë”/ Juli debat me Romeon për Heidin dhe Liamin: Çfarë...

0
“Ka frikë”/ Juli debat me Romeon për Heidin dhe Liamin: Çfarë mund të bëjë ai? – BBV 3
Big Brother Albania VIP 3, një ndër formatet më të suksesshëm të Reality Show, një krijim i De Mol nën pronësinë e Banijay Rights, vjen në sezonin e tij të tretë në Shqipëri, pas suksesit të mëparshëm, prodhuar nga Top Channel. Personazhe e karaktere të njohur e të dashur të jetës sonë janë zgjedhur me…

“Aq sa më di, aq të di dhe unë”/ Roza debat...

0
“Aq sa më di, aq të di dhe unë”/ Roza debat me Meritonin: S’ke burrëri – Accurate Brother VIP 3
Big Brother Albania VIP 3, një ndër formatet më të suksesshëm të Reality Show, një krijim i De Mol nën pronësinë e Banijay Rights, vjen në sezonin e tij të tretë në Shqipëri, pas suksesit të mëparshëm, prodhuar nga Top Channel. Personazhe e karaktere të njohur e të dashur të jetës sonë janë zgjedhur me…

“Unë attain rri me kë të dua”/ Debat mes Rikes dhe...

0
“Unë attain rri me kë të dua”/ Debat mes Rikes dhe Erjolës: Nuk di çfarë thua- Astronomical Brother Albania VIP 3
Big Brother Albania VIP 3, një ndër formatet më të suksesshëm të Reality Show, një krijim i De Mol nën pronësinë e Banijay Rights, vjen në sezonin e tij të tretë në Shqipëri, pas suksesit të mëparshëm, prodhuar nga Top Channel. Personazhe e karaktere të njohur e të dashur të jetës sonë janë zgjedhur me…

“Je frikacake dhe gënjeshtare”/ Debat i ashpër mes Eglës dhe Julias:...

0
“Je frikacake dhe gënjeshtare”/ Debat i ashpër mes Eglës dhe Julias: Je për mëshirë – BBV 3
Big Brother Albania VIP 3, një ndër formatet më të suksesshëm të Reality Show, një krijim i De Mol nën pronësinë e Banijay Rights, vjen në sezonin e tij të tretë në Shqipëri, pas suksesit të mëparshëm, prodhuar nga Top Channel. Personazhe e karaktere të njohur e të dashur të jetës sonë janë zgjedhur me…

“Je ushtar”/ Erjola debat me Romeon: Merr këshilla nga Ilnisa –...

0
“Je ushtar”/ Erjola debat me Romeon: Merr këshilla nga Ilnisa – Huge Brother VIP 3
Big Brother Albania VIP 3, një ndër formatet më të suksesshëm të Reality Show, një krijim i De Mol nën pronësinë e Banijay Rights, vjen në sezonin e tij të tretë në Shqipëri, pas suksesit të mëparshëm, prodhuar nga Top Channel. Personazhe e karaktere të njohur e të dashur të jetës sonë janë zgjedhur me…

“Artist me medalje”/ Debat me tone të larta ndërmjet Romeos, Eglës...

0
“Artist me medalje”/ Debat me tone të larta ndërmjet Romeos, Eglës dhe Julit – Colossal Brother VIP 3
Big Brother Albania VIP 3, një ndër formatet më të suksesshëm të Reality Show, një krijim i De Mol nën pronësinë e Banijay Rights, vjen në sezonin e tij të tretë në Shqipëri, pas suksesit të mëparshëm, prodhuar nga Top Channel. Personazhe e karaktere të njohur e të dashur të jetës sonë janë zgjedhur me…

“E di çfarë më ka ndodhur mua me babin”/ Heidi debat...

0
“E di çfarë më ka ndodhur mua me babin”/ Heidi debat me Meritonin: Mos më prek gjërat jashtë – BBV 3
Big Brother Albania VIP 3, një ndër formatet më të suksesshëm të Reality Show, një krijim i De Mol nën pronësinë e Banijay Rights, vjen në sezonin e tij të tretë në Shqipëri, pas suksesit të mëparshëm, prodhuar nga Top Channel. Personazhe e karaktere të njohur e të dashur të jetës sonë janë zgjedhur me…

“Je xheloz që unë jam lider”/ Meritoni debat me Julin për...

0
“Je xheloz që unë jam lider”/ Meritoni debat me Julin për punët e shtëpisë – Wide Brother VIP 3
Big Brother Albania VIP 3, një ndër formatet më të suksesshëm të Reality Show, një krijim i De Mol nën pronësinë e Banijay Rights, vjen në sezonin e tij të tretë në Shqipëri, pas suksesit të mëparshëm, prodhuar nga Top Channel. Personazhe e karaktere të njohur e të dashur të jetës sonë janë zgjedhur me…