Home Live Njerëzit

Live : njerëzit

“Më mirë t’i prekim njerëzit tek mbathjet sesa…”, debat mes Heidit...

0
“Më mirë t’i prekim njerëzit tek mbathjet sesa…”, debat mes Heidit dhe Françeskës – BBV 3
Big Brother Albania VIP 3, një ndër formatet më të suksesshëm të Reality Show, një krijim i De Mol nën pronësinë e Banijay Rights, vjen në sezonin e tij të tretë në Shqipëri, pas suksesit të mëparshëm, prodhuar nga Top Channel. Personazhe e karaktere të njohur e të dashur të jetës sonë janë zgjedhur me…

Debat mes Rikes dhe Eglës: Laje gojën para se të përmendësh...

0
Debat mes Rikes dhe Eglës: Laje gojën para se të përmendësh njerëzit e mi
Live video,debat,mes,rikes, Channel Infinitude Web Evolution Video ID xvpL43Y0NDg Jangan lupa fancy dan Share video ini untuk mendapatkan notifikasi terbaru dari kami Key phrase : Infinitude Web...