Home Live Je i paburrë

Live : Je i paburrë

“Je i paburrë”, debat i ashpër mes Meritonit dhe Romeos –...

0
“Je i paburrë”, debat i ashpër mes Meritonit dhe Romeos – Colossal Brother Albania VIP 3
Big Brother Albania VIP 3, një ndër formatet më të suksesshëm të Reality Show, një krijim i De Mol nën pronësinë e Banijay Rights, vjen në sezonin e tij të tretë në Shqipëri, pas suksesit të mëparshëm, prodhuar nga Top Channel. Personazhe e karaktere të njohur e të dashur të jetës sonë janë zgjedhur me…