Home Live Heidit

Live : heidit

“E shikon si e kanë bazën ato”/ Grupi i Heidit debat...

0
“E shikon si e kanë bazën ato”/ Grupi i Heidit debat gjatë ndërtimit të kullës: Sa acarues – BBV 3
Big Brother Albania VIP 3, një ndër formatet më të suksesshëm të Reality Show, një krijim i De Mol nën pronësinë e Banijay Rights, vjen në sezonin e tij të tretë në Shqipëri, pas suksesit të mëparshëm, prodhuar nga Top Channel. Personazhe e karaktere të njohur e të dashur të jetës sonë janë zgjedhur me…

“Më mirë t’i prekim njerëzit tek mbathjet sesa…”, debat mes Heidit...

0
“Më mirë t’i prekim njerëzit tek mbathjet sesa…”, debat mes Heidit dhe Françeskës – BBV 3
Big Brother Albania VIP 3, një ndër formatet më të suksesshëm të Reality Show, një krijim i De Mol nën pronësinë e Banijay Rights, vjen në sezonin e tij të tretë në Shqipëri, pas suksesit të mëparshëm, prodhuar nga Top Channel. Personazhe e karaktere të njohur e të dashur të jetës sonë janë zgjedhur me…

“Në tualet po mendoj për ty që të lirohem”, debat mes...

0
“Në tualet po mendoj për ty që të lirohem”, debat mes Julit dhe Heidit – Elephantine Brother VIP 3
Big Brother Albania VIP 3, një ndër formatet më të suksesshëm të Reality Show, një krijim i De Mol nën pronësinë e Banijay Rights, vjen në sezonin e tij të tretë në Shqipëri, pas suksesit të mëparshëm, prodhuar nga Top Channel. Personazhe e karaktere të njohur e të dashur të jetës sonë janë zgjedhur me…

Debat I Enviornment of expertise Mes Heidit Dhe Julit! #topchannel #albania...

0
Debat I Enviornment of expertise Mes Heidit Dhe Julit! #topchannel #albania #bigbrotheralbaniavip
Reside video,debat,forte,mes, Channel AlbanianTv Video ID tP607OjqZYE Jangan lupa esteem dan Part video ini untuk mendapatkan notifikasi terbaru dari kami Keyword : AlbanianTv Personal Video bask in...