Home Live Eglas:

Live : eglas:

“Si çaktivizohen burrat?”/ Debat i ashpër mes Romeos dhe Eglas: Qaj...

0
“Si çaktivizohen burrat?”/ Debat i ashpër mes Romeos dhe Eglas: Qaj pak… – Gigantic Brother VIP 3
Big Brother Albania VIP 3, një ndër formatet më të suksesshëm të Reality Show, një krijim i De Mol nën pronësinë e Banijay Rights, vjen në sezonin e tij të tretë në Shqipëri, pas suksesit të mëparshëm, prodhuar nga Top Channel. Personazhe e karaktere të njohur e të dashur të jetës sonë janë zgjedhur me…